Kedves Sörkedvelő Közönség!
Engedjétek meg hogy bemutatkozzam mint az elkövetkezendőkben a Beerselection színeiben író
sörblogger.
Marton Gergelynek hívnak, jelenleg a Fill The Winebox alkalmazásában dolgozom borajánlóként. Sok
hobbim mellett pár barátommal 2018 nyarán indítottuk a Hajnali sörfőzők névre hallgató bérfőző
vállalkozásunkat.
Tanulmányaimat a Gödöllői Szent István Egyetemen végzem kertészmérnök szakon. Amikor nem
dolgozom, próbálok minél több időt tölteni a szőlőben. Tanulmányaimnak köszönhetően
kacérkodtam a zöldség-és gyümölcstermesztéssel is. A komló termesztés egyelőre még várat magára,
de sor kerül arra is, ebben már biztos vagyok!
A sörfőzést 4 éve kezdtük otthoni hobbifőzőként a jelenlegi Hajnalis társaimmal. Jelenleg két tételünk
került a piacra, de további recepteket készítek és fejlesztem a meglévőket.
A sörfőzés azért is tetszett meg igazán, mivel az év 365 napján művelhető, így nincsenek határok se
időben sem pedig a kísérletezési hajlam kiélésében.
Blog bejegyzéseimben igyekszem a különböző témákat, kóstolókat lazább hangvételben,
közérthetően, ugyanakkor a szakmaiságot teljes mértékben szem előtt tartva megfogalmazni. Így az
is talál magának csipegetni valót, aki még csak most ismerkedik a kraft sörök világával és azok is, akik
keményvonalas fogyasztói és kritikusai a műfajnak.
A beerselectionos srácok azt mondták, hogy van értelme annak amit nekik napra nap összehordok a
sörökről így remélem ti is élvezni fogjátok írásaimat a jövőben. Nekem ez mindenképpen egy újabb
kihívás és egy nagyobb ugrást kíván meg szakmailag, amit mindenképpen szeretnék meglépni, hogy
ezzel is segítsem és erősítsem a magyar kraftsör fogyasztó közönség táborát.
Remélem tapasztalatokkal és tudással teli jövő vár ránk!
Üdvözlettel:
Marton Gergely
Hajnali Sörfőző